Call Of Duty : Black Ops game Review

Call Of Duty : Black Ops game Review

http://www.playstationclub.nl/wp-content/uploads/2010/11/call-of-duty-black-ops-logo-600x3061.jpg

Bu kez bir game review yapmaya karar verdim. Herkes bu oyun hakkinda konustugu icin veya en azindan almaya dusundugu icin hazir olarak ben bare almaya veya almamaya yardimci olim. Bildiginiz gibi clande baya kiside Call Of Duty Modern Warfare 2 var ve acikcasi gayet guzel bir oyun. Elbet bir kac tane bug var ama bu dogal, her oyunda ister istemez var elbet. COD Black Ops 40-60 euro arasi ve o fiyata degermi degmezmi?

Single player

Bu oyundaki hikaye pek super degil. Ondan yana cok kotude degil, zevkli ve biraz daha farkli oldugu icin Single Player aslinda cok guzel bu oyunda. MW2yi geciyormu? Hayir bence MW2 cok daha guzel ve zevkli bir Single Player yaptiydi. Onun yaninda ne yazikki Single Player herzamanki gibi cok kisa, 3-4 saatlik oynadiktan sonra bitirme sansin var.

Multi Player

Simdiye kadar ilk kez bu kadar berbat multi player gordum. Oyunu tarzi komik ama kalitesi dusuk. Helikopterdeki silahlar tabanca gibi ses cikartiyor ve ondan yana en cokda asiri derecede lag var.

Bende tam olarak boyle bilgisayar var:

Intel Core i7-950 @ 3.6 GHz
6 GB 1333 RAM
2 x 1 TB HDD RAID 0
2 x ATI HD4890 Black Edition Crossfire

ve ben lag yapiyorum. Xbox haric her oyun makinesinde lag yapiyor ve acikcasi dunyanin en cok tutulan oyununa hic yakismiyor. Oyunun ne yazikki tadini bir turlu tadamiyoruz. Herzaman dediydik ve dedigimizde cikti, Treyarch oyun adam gibi yapamiyor (COD World At Warda onlar yapti). Oyun stabil yapilamadi ve o 40-60 euroya hic degmiyor. Ben simdilik MW2den cok daha zevk alabiliyorum, bu biraz utandirici olmasi lazim Treyarch yapimcilara.

Sevdigim ozellikler

• Single Player (cok farkli single player var, zevkli oluyor)
  • Game play (aim MW2 ve CSSden daha mantikli derecede)
  • Menu sistemi (daha komik silahlar var)
  • Dedicated Servers (Cheater az)

Sevmedigim ozellikler

• Multi Player (asiri lag)
  • Lag (Super bilgisayarla oynanilmaz sekilde olan oyun oyun sayilmaz)
  • Fiyat (CSS 10 lira ve o bile bundan daha zevkli)
  • Treyarch (hiyarlar birturlu adam gibi oyun cikaramadi)
  • Dedicated Servers (Cok laggy server var)

Kapanis

Call Of Duty Modern Warfare hala tavsiye ederim, asiri gaming PC’ye gerek yok, mantikli bilgisayar yeterli. Bu verilen paraylan cok daha zevkli seyler yapilabilir. Eger CSSten zevkli oyun ariyorsaniz COD MW2 tavsiye ederim, COD BO simdilik tavsiye edemem.

P.S. Bir gun herkes TASKci olacak.

[size=150]Rakam: 4[/size]

Saygilarla,

Biggy

Almak icin girisimlere baslayacakdim vazgecdim ^^ iyi bi bilgisayar alip cod mw2 ye baslayim en iyisi ^^

Bilgilerin icin cok saol Biggy…

Bizi Cekemeyenler catlasin…

Emzzy…

o nebicim bilgisayar yucel abi :stuck_out_tongue:

Bunlarda akil mi yok yaaa insan oyunu satmadan bi test eder hersey tamam mi diye…

Bilgiler icin sagol.

Birsey degil. Bu sorunlar yapimcidan dolayi. “Infinity Ward” herzaman ozenlen yapardi oyunlari ( COD MW 2 VE COD 2) Treyarch ise yeterince ozen vermezdi (COD World at war, COD BO). Su anki yapimci kotu ne yazikki.

Ben bu oyundan dusuncemi pek veremiyorum daha.

sagolasin yucel abi beliydi, bazi kisilerden duyordum multi player vazla guzel deyil diye.

Gine Trailer süper Oyun Berbat…

Nerden bunu Akilli buliolar ve 50 € dan daha pahli satiolar? Herkes mw2 aldi diye backops mi alcak?

Biggy nin Review su güzel ama ginede benim tahnidihm herkez Blackops güzel diyo, lagg yok diyo yani bukadar Inat artik Fanatiklihi de gecior be Kardesim…

Moder warfare 2 bende var/vardi niye onu oynamiom?

Cünkü ben Teamplay oyunlari sif severim veya kendi Skillimle Takima yardimci olmak isterim…
CSS,WOW

BFBC2 bi aralar oyniordum ama oda Sikici oldu bütün HIGH GRAPHICS Oyunlar bi süre sonra sikior…
Sis de fark ettiniz mi?

Deso MW2 yada BO teamplay oyun degil deme.
Kesinlikle teamplay oyun ama biz kafaya takiliyoruz.

Ben 2Fasta katiliyorum. COD oyunlari asil Teamplay icin yapilmis oyunlar. Biz farkli oynadigimiz icin bu gercegi saklamaz.

Ondan yana birde her high graphics oyun hemen eskimiyor, mesela MW2 hala guzel ve zevkli bence.

COD mw 2 okadar hizli oyunki nasil icinde teamplay olabilior?
Tamam capture the flag veya deathmatch benim icin Teamplay deyl.

Ego-shooter Katigore icin süper oyun bise demiorum ama ben multiplayer-oyunu onun icin almiorum.

Multiplayer age of empires. command an conqer,css,wow,tf2 veya daha daha cok oyunlardir!

COD mw2 sif gir vur adamlari benim icin :smiley: tabi oyle oyunlari sevenler cok…

Herkesin oyun zevki farklidir… Ama COD MW2 team play yok diyemessin, helede butun takim TASK ise…

Oyunu daha update yaparlar…

BEST IS COD MW2