Saglam, alma imkanim var. Fiyati?
Daha beli deyl gelecek sene beli olur
-.- ben acikcasi begenmedim CSS in kendi tarzi iyi bence bu gelen sourcenin yerini tutamaz Globalde Cod u andirmislar grafik ve efektlerle …
ich bin deiner Meinung
cok COD benzetmisler…
ama Olay su cs:s de öyle dedik 1,6 oynarken yok böyle yok söyle sonradan alisdik heralde CS:GO da aynen öyle olcak
evet orasi öyle … alalim görelm bakalim nasil olacak zaten 2012 de cikiyor ozamana insallah yeni pcde almis olurum
Halo ve >Final Fantasy tam sizlik oyun
Bence en onemlisi gameplay ve support, grafik herzaman guzellesir veya yenilenir. CS 1.6 neden hala tutuluyor? Cunku gameplay super yapildiydi zamaninda.
Bu oyundada gameplay guzel yapilirsa eger tutulur ve alinir bence, COD Black Ops neden begenilmiyor? Cunku gameplay ve support pek iyi degil, ayni hikaye Battlefield serilerinde.
Herzaman eski kafali olmamak lazim birde gelecegi gorelim
[quote=“Big_Rhymz”]Bence en onemlisi gameplay ve support, grafik herzaman guzellesir veya yenilenir. CS 1.6 neden hala tutuluyor? Cunku gameplay super yapildiydi zamaninda.
Bu oyundada gameplay guzel yapilirsa eger tutulur ve alinir bence, COD Black Ops neden begenilmiyor? Cunku gameplay ve support pek iyi degil, ayni hikaye Battlefield serilerinde.
Herzaman eski kafali olmamak lazim birde gelecegi gorelim [/quote]
simdi Thimps up Function olsaydi sana verirdim bitane Thumps up
Yazman yeterli canim
2 tane yeni silahlar molotov ve fusion gun
[quote=“deso dogg”]https://www.youtube.com/watch?v=mSPztfu6bzs
2 tane yeni silahlar molotov ve fusion gun[/quote]
Deso ingilizce bisey yollasanda bizde anlasak nediyo…
[quote=“temel38”]
2 tane yeni silahlar molotov ve fusion gun
Deso ingilizce bisey yollasanda bizde anlasak nediyo…[/quote]
yolamistim en sonlarda =)
en sonuncununkinin ingilizcesi? cunku o en cok ilgimi cekti
hic guzel deyil bence.
Bu tepkiler ve begenmemesizlikler CS:S yeni ciktigindada var idi. Unutmayinki gelisim iyi birseydir, hersey herzaman ayni olursa o seyden SIKILIR insan.
CSS kalacak, seven onu oynar oyle degilmi? Bu yeni oyunlan Valve gec bile kaldigini dusunuyorum ben.
[quote=“Big_Rhymz”]Bu tepkiler ve begenmemesizlikler CS:S yeni ciktigindada var idi. Unutmayinki gelisim iyi birseydir, hersey herzaman ayni olursa o seyden SIKILIR insan.
CSS kalacak, seven onu oynar oyle degilmi? Bu yeni oyunlan Valve gec bile kaldigini dusunuyorum ben.[/quote]
evet olay orda VALVE COK GEC KALDI simdiki oyunlara bakarsak cs:s grafiki ve Gameplayi cod ve bfbc2 dokunamaz bile