Democall "movie"

[size=150]Selam Beyler,[/size]

[size=200]English[/size]

[ul]1.only special and unique Demos (minimum 4 Kills)

2.Faked and Cheated Demos will not be accepted

3.Demos with to long Frag-time will not be acepted.Such demos are boring nobody want to see them on youtube!

4.I also dont accept Demos without Tick…Tick is VERY important[/ul]

POST UR DEMOS IN THIS TOPIC, I DONT ACCEPT THEM IN STEAM

[size=150]Example[/size]:

Name: Deso teambash
Date: 28.9.2010
Time: 18:40
Map: inferno
Tick: 12409

[size=200]TURKISH[/size]

Eses´in kisa clipinden sonra artik kendimi aşmayi ve harbiden uzun bir Frag-movie yapmayi istiyorum…
Cokdan istesem uzun clip ler yapmişdim, ben tembel degilim sirf ilk güzel ve uzun Movie mi baskalarinin Demo lariyla yapmak istemiyorum!

[size=150]Bu benim 2’ci Democall bundan sonra daha bise gelmeze baskalarin Demolarini alicam…[/size]

Burak ve baska Kardeslerime hep ayni seyleri diyorum, insallah bu Topic den sonra anlarlar benim ne demek istedigimi.

[size=150]Kurallar:[/size]

[ul]1.Bir movie*nin icinde özel ve benzersiz Frag’ler olmasi lazim (EN AZ 4 KILL)

2.Faked ve Cheated Demo lar Kesinilikle yasak

3.Uzun süren Frag ler alinmicak…Beyler saten sirf teambash “record” yaparsam 61 GB oliyor simdi sizin A dan nasil B ye gidiginizi bide record yaparsam inanilmaz Hafiza Kapar PC de…Such demos are boring nobody want to see them on youtube!

4.Ticksiz demo lar alinmicak zaten edit ler saatler ce ugrasiyorum bide her Demo ya Tek Tek bakamam!

5.Steam veya Teamspeak den Demolari yolarsaniz iNDiRMEYECEGiM, lütfen Demo larinizi Tickleriyle beraber bu topicde post yapin![/ul]

[size=200]Örnek/Beispiel:[/size]

Name: Deso teambash
Date: 28.9.2010
Time: 18:40
Map: inferno
Tick: 12409

post6209.html?hilit=Tick#p6209

Gascan 3 tane mükemmel Demo topladi bile…Lütfen onlari buraya post yap…

Demo post yapmayanada ne diyeyim artik “şanssına küssün” ben 100 % veriyorum zaten :slight_smile:

saygilarla Deso

Deso ben toplamaya calisiyorum, daginik olmasin diye.
Yeterince demo topladikdan sonra yolarim hepsini.

editiert : )

Ok…Task dan Demo gelmior disari icin artik demo yolama izin verdim…

Uzun fragmovie icin bana baya Demo lazim

ya Deso ayin 14 ünde Democall yapiyorsun 3 gün sonra tamam sizde is yok diyorsun …böyle olmaz bekle biraz ya ha diyince iyi demo cikmiyorki ortaya… 15 gün süre ver bsdy cikmazsa ozaman git baskalarina ama zaman vermek zorundasin …

ehm october dan beli bekliorum lan party democall yapmisdim ^^
Moruk ich will endlich was langes machen yaw…

o baska bu LAST CALL yeni baslik acdin… hem LANPARTY öncesi ben verdim bsy yok ortada :smiley: neyse buayin sonuna kadar izin ver en kisa zamanda ulastiririz.

Dur ben her oynadığım warların demosunu göndereyim, hepsi full aksiyon. Zaten her maç bir teambeş bilemedin teamaltı yapıyorum

haha :stuck_out_tongue:

megaupload.com/?d=18742A14

TICK 141000

SICKEST Awp SHOT XD:):slight_smile: foryou desoo