R.u.s.e

Evet arkadaslar R.U.S.E beta steame BEDEVA cikmisdir. Oyunu indirdim oynadim 1 ay icin bedava ve beta olarak bence süper bise. Map büyük dür 5 vs 5 oyniabliorsun.

The trailer:

Oyun öyle güsel ki Turnuva yapmayi düsüniom aramizda

ego shooting oynia oynia bichtik alrtik beraz da strategy oyniak

STEAM>MY GAMES>ruse beta install

this is how i rape hanny muhaha https://www.youtube.com/watch?v=fWjPyycwWtA

guzel birseye benziyor… bence denenebilir

BURAK BEN HANNY EMZY 2FAST ESES indirdik ve oynios sabah dan beli süper bise

Oyun süper tavsiye ederim Beta ama bu oyunu almaya deger benden oyuna 5 yildiz ^^

“anti deso muhahahaa adama bak ilk kez oynadim onun video yapip koyuyo ESES le beraber 2 ye 3 dagitigimiz macin videosunu niye cekemedin yada yine eses ile ben 2 vs 2 yanlis hatirlamiyorsan sizi gena dagitmisdik oda yok püüü EsEs im bize rakip lazim oyunda olmuyo böyle ^^”

Suan bende indiriyorum bence accayip oyun Touch screen table de oynayabilirsin bakin
youtube

ise yaramas bu oyun!

benim guzum bu oyunu TUT MII!!!
ben oyunu sevmiiim

Bu Oyun Kafa ister kocum sis ego shooter seviorsunus diye laf atmayin

ya ya ya DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND scha scha scha

ben strategie oyunlari severim ama boyle oyunlari (ruse) sevmem yani graphic leri guzel deyil

hahaha graphic piskopat yaw benim friends list de 30% oyniamo graphini üsünde ^^

lol grafiki bence son zamanlarda cikan oyunlar arasinda ilk 3 e girecek kadar süper real birsey oyun 1 nummara tabi sabirli oynamayi bilene ^^

ozaman bana gure deyil :smiley: haha

Hannyy ne dagtiyoz beeeeee XD bize rakip lazim beeaaa

sen bekle :slight_smile:)

Guzel bir seye benziyor deniyelim .

esesim avrupaya acilalim derim buralarda yanliziz ^^ baksana cogu oynamak bile istemiiy

onlar ne anlar ya böyle oyundan, acilalim bencede ordada gegner bulamicaz…

img442.imageshack.us/img442/8168/ruse.th.jpg

[size=150]Burda Deso’la 1 on 1 ruse yapiyorduk, Tam yeniyodu deso crash yedi :laughing: bende puanlari kaptim 9 lvl up yaptim.[/size]

Gascan:29k puan & 96k para
Deso: 13k puan & 100k para

super oyunmus yaa