Arkadaslar, onemli kisiler gelemeyecigi icin simdilik TASK Toplanti tarihi degisiyor. Simdilik haftaya 22 Ocak’a tasindi.
DIKKAT: Yeniden tarih degisebilir, lutfen siteyi iyi kontrol edin.
Arkadaslar, onemli kisiler gelemeyecigi icin simdilik TASK Toplanti tarihi degisiyor. Simdilik haftaya 22 Ocak’a tasindi.
DIKKAT: Yeniden tarih degisebilir, lutfen siteyi iyi kontrol edin.
Yücel bence direk 16.01 yada 23.01 PAZAR yapalim sanirim Cumartesi bicogunda zor birgün olacak herseferinde…
Saten Toplanti gelene kadar Problemler kendi kendine cözüldü :S
aynen.
Yapacak birsey yok, bu aralar ana adminlerin en yogun zamanlarindan biri. Yapabildigimizi yapiyoruz, elimzden gelenden cok beklemeyin bizden.
Kritik cikaracaginiza cozun problemlerinizi evet, nede olsa buyuk adamsiniz cocuk degilsiniz artik, bu toplanti normalde komple gereksiz olmasi lazim, memberler sorun cikardiklarindan dolayi mecburi toplanti uygulamamiz lazim.
In my Opinion the Situation in our Clan is right now stable…after saving emmzy from leaving and removing all admin rights.
That was the best what you Main-admins could do, the only things left are “not important”…
Without Admin-rights we Members are all equal, that means nobody can kick anybody and that was a big problem in my eyes but the cores solved that Problem…
Everything fine right now in the community, just having boring days but thats normal at this “work season”…
saygilarla Deso
I do agree Deso, everything is seems ok now, and I do thanks for all of you… LOVE you TASK… Mwahhhh…
Saygilarla Emzzy
TüRKCE YAZI YAZSANIZDA BIZDE ANLASAK ???
Katiliyorum, burasi Turk sitesi, Turkce yazinda herkes dediklerinizi anlasin.
Ben Türkce yazsam 80% texti okumaz veya sikilir okumadan benim türk grammatikim berbat…
INGILIZCE SIF ÖNEMLI YELERDE YAZARIM!
Bunu da önemli buldum herkes icin yazmadim core lar icin yazdim bunu saten normal memberlar bilior texte ne yazdim “simdilik problem yok yazdim”
Sen Türkcele yaz ne olursa olsun ben anliyom anlasilmayan yerleride düzeltirim sorun yok orada …
Yinede Deso, bura hem Turk sitesi hemde gelenlerin 20% Ingilizce anlamiyor, sen Turkceyi ne kadar ters yazarsan yaz fark etmez en azindan anlasilirsin
offtopic: Vallah deso’nun dedigi hicbirseyi anlamiyorum. Ister Turkce ister Ingilazca olsun
ontopic: Toplanti icin konubasliklari nelerdir? Bunlari bir araya toplayin, toplanti esnasinda cabuk ve saglam gecsin.
lawl yalan inanmam