TASK.war basvurulari

TASK war-team kuruldugundan dolayi yeni memberler araniyor. Bunlar icin bir kac tane test uretilmistir. Altta anlatilacak.

1. Bana karsi 1e1 oynayacak. Burda serverden demo cekilecek ve iyice su noktalara bakilacak: Taktik nasil kullaniyorsun, Dusunerekmi oynaniyor veya bosvererekmi, Aim nasil ve birkac kucuk noktalar daha. Bu 1e1 macta illa yenmene gerek yok. Dedigim gibi oyunu nasil oynadigina bakilacak.

2. Eger 1e1 oynanan mac kabul edilirse 1-2 ay clande “trial” olacaksin. (Durusma/deneme). Bu aradada bizlen beraber maclara katilacaksin. Maclara genellikle ust sirada (yani top 3 kendi takimda) durulmasi lazim.

3. Bu 2 tane kurali uygulayabildikten sonra birde kisiselligine bakilacaktir. Yani saygin varmi, durustmusun ve o civarlardaki kisisellikler.

Bunlarin hepsi yapildiktan sonra TASK ana adminler birbirinlen gorusup oylama yapacaktir. Bu oylamada kabul edilirsen TASK war-team’e girmissinizdir.

Bunlardan baska birde eger yazilmak istiyorsaniz clan’e bu bilgilerinizi istiyoruz:

Isminiz nedir :
Yasiniz kac :
Oturdugunuz ulke ve sehir :
Kac yildir oynuyorsunuz :
Bizi nerden buldunuz :
Steam isminiz nedir :

Baska sorulariniz veya istekler varsa bana sorabilirsiniz veya bu topicte iletebilirsiniz.

Saygilarla,

Biggy

Sefa Yilmaz
17 Yasindayim
Almanya da Gelsenkirchen de oturuyorum
8 Aydir oynuyorum Counter Strike takimda falan
3 sene önce basladim oynamaya ama izinden izine türkiyede oynuordum
sizi Alaturka Princes bana önerdi esra ablam yani
steam adim aksarayli_6868 bu steAMI arkadas bana hediye etti ben kendim Zonguldakliyim

Serkan Degirmenci
16
Almanya stuttgart
3yil
arkadasdan buldum
Thelord111

Wara Basvurmak istiyorum.!!

isminiz nedir : Cagatay Altas
Yasiniz kac : 17
Oturdugunuz ulke ve sehir : Deutschland Stuttgart
Kac yildir oynuyorsunuz : 3
Bizi nerden buldunuz : internet den :slight_smile: