Trabzonspor - gatasaray

http://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/tslogo.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/tslogo.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/tslogo.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/tslogo.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/tslogo.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/tslogo.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/tslogo.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gifhttp://www.bordomavi.net/images/ts/ek/bm01zb3.gif

CILDIRT BIZI DELIRT BIZI TRABZONUUMM… BU STADI BASLARINA YIKALIMM!!!
CILDIRT BIZI DELIRT BIZI TRABZONUUMM… BU STADI BASLARINA YIKALIMM!!!
CILDIRT BIZI DELIRT BIZI TRABZONUUMM… BU STADI BASLARINA YIKALIMM!!!

:smiley: yes welke word het???

FIRTINA OF ASLAN??

K DENK GELIJK SPEL :imp:

ey gaylord ali heb je die trui besteld of wat?

Insallah aliriz

kutscheids!

… waarom verneuken die nerd’s altijd de belangrijke wedstrijden.

Dunyada iki seyden cekiyoruz, biri Hakemler, biride Tayfun Cora.

[quote=“Proof”]… waarom verneuken die nerd’s altijd de belangrijke wedstrijden.

Dunyada iki seyden cekiyoruz, biri Hakemler, biride Tayfun Cora.[/quote]

Hoezo tayfun cora?
Slechte scheids vind ik!

1e doelpunt scheids. 2e doelpunt Tayfun Cora die voor de keeper loopt Nerd.

Gek, hij haalt de keeper wel goed neer, en hij is verdediger, dus…

wat zou gs verdediging doen als yattara er was??. en alanzinho dr bij…

Dan werd de verdediging helemaal knockout.:stuck_out_tongue:
Trouwens Yattara kon wel spelen maar hij was beetje ziek.
Dus mocht niet meedoen van ‘‘Ersun Yanal’’.
Helaaaaaaaasss

Lazmirow

Als Yattara mee zou doen dan zou Hakan Balta ster van de wedstrijd zijn geweest, net zoals Roberto Carlos en Ibrahim Uzulmez dat ook (bijna) waren tegenover Yattara.

Yattara moet eerst een aantal weken op de bank zitten, misschien krijgt hij dan wel door dat hij beter zijn best moet doen.

Jammer van de “supporters” van TS, dat ze Alanzinho op deze manier behandeld hebben. Yattara heeft te veel krediet, laten ze hem maar een beetje aanpakken. Nee hoor, als Yattara er staat dan is het telkens afwachten op zijn actie, terwijl hij het sinds het debacle met zijn transfer alleen maar verprutst. Hoop doet wonderen, blijkbaar.

Ben het eens met Yavuz. Yattara artık faydasından daha çok zararı var. Kendini acil toparlaması lazım. Alanzinho wat een topvoetballer!!! Daar gaan we nog veel plezier aan beleven.

P.s. Ben maçtaydım :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Als ik me niet vergis heeft Alanzinho nadat ik dit heb geschreven prachtig gevoetbald! En uiteraard heb ik gelijk, ik heb immers altijd gelijk.

:unamused: bu trabzonsporun hali ne olacak?

Belli degil, ben galatasarayliyim, tanimiyorum trabzonspor diye bir takim

gs mi ? noob

yücele beyin taramasi yapmis lar kesin bir gsli ona para verdi

Yok vazgectim, Hacettepeliyim!