Xainn aka Ahmet :(

Selam Aleykum abiler,

bu son aralarda cok kötü bir tepki alioyorum ve bu durumda cok üzülyorum.
Bir kac kisi benim cheat yapdim düsünior ama inaninki 1.6 da baslian bir gencim ben hayatimin uzun zammanini internet cafe de gecti , sonra bir arkadasin sayesinde cs:s bulusdum ve bu oyun bana kolay geldi.

Bazen clan icinde War oynarsak ben bilerek kötü oyniorum cünkü bana gine herkes cheater diyecek diye korkiorum.

Istiorsaniz Ana adminlere Teamviewerimi vererim veya her dosya da screenshot yaparim ama bilinki ben cok antraman yapmis bir kisi yim ve simdi artik iyi vuriorum…adamlar nerde olduhunu hep tahmin edip vuriorum.

Biliomki bu yazdiklarim Trial zamman gibi güclü Resim kendimde gösteremez…

Trial zammani 2 yil olsa bile ben yerimi buldum ve bidaha da kolay kolay gitmem…

saygilarla Ahmet

Yazdiklarin beni cok düsündürme Haline getirdi BIr cheater böyle bise yazarmi? bence hayir yazdiklarin cok iyi

bencede deso , haklisin:D

sen baskalarina bakma oyununu oyna :wink:

bence hersey yalan…:stuck_out_tongue_winking_eye:

?

?

saka yapiyo xD

:smiley:

Yee luck or luck maybee something else :stuck_out_tongue: god knows :stuck_out_tongue:

sen nediyon xD:P

Eger cheat kullanirsan ben bulurum, daha banlenmedigine gore bulunmadi oyle… Bu tek sana gecerli degil, herkes kontrol alti geciyor merak etme.

Ondan yana, burasi tanitim forumu. Sikayet veya dusuncelerin icin ona ait forume yaz.

ok